Foto: N1
Poslanica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić ocenila je danas da “nema nikakve šanse” da se ne održi sednica o zabrani iskopavanja litijuma i bora, koju je predložila opozicija.

Ona je tako odgovorila na tvrdnje predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić da je pitanje da li će se stići da se održi ta, kao i sednica o Kosovu i Metohiji, jer 1. oktobra počinje redovno zasedanje parlamenta.

Nema govora – upravo se na sednici Skupštine, pred našim očima, raspao plan Ane Brnabić da kroz novi ‘mesidž boks’, s kojim je startovala na Hepiju, pokuša da izbegne njeno održavanje, a istovremeno skrati raspravu o rebalansu budžeta koja je u toku, jer im se kosa diže na glavi od onoga što govorimo i razobličavamo još jedan koruptivni budžet – rekla je Tepić list Nova.

Ocenila je da Ani Brnabić, zbog tih tvrdnji o redovnom zasedanju 1. oktobra, “ili neko radi o glavi, ili ima loše savetnike”.

Nema pojma da sednica o litijumu može da se zakaže i u redovnom zasedanju, da baš ona bude prva sednica u redovnom zasedanju – dodala je Tepić.

Prema njenim rečima, opozicija je još 10. septembra predala zahtev za održavanje te sednice koja je mogla da bude zakazana već 11. septembra, “ali Brnabić to nije želela”.

Mogla je i tokom narednih sedam dana da je zakaže, rebalans je ušao u proceduru tek kasnije, ali nije htela. Tako da nema načina da se izvuku iz ovog – ocenila je Tepić.

(Beta)

Pročitajte više vesti

Odbornik doneo majicu sa naslikanim srednjim prstom i poručio – ovo je poklon gradonačelnici od građana: Dešavanja u užičkoj skupštini

Otvorena nova glavna autobuska stanica u Beogradu: Evo kako izgleda

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare