Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS) izražava duboko neslaganje sa izjavom Dragana Đilasa, lidera SSP, da je američki ambasador Hil na platnom spisku Aleksandra Vučića, jer može biti samo suprotno.

– Ne vidim logiku u Đilasovoj optužbi prema američkom ambasadoru, jer svako u Srbiji zna da Kristofer Hil odlučuje o svemu, pa i o tome hoće li biti rudnika litijuma u Srbiji ili ne, a ne Aleksandar Vučić. Odlučivao je Hil o svim važnim pitanjima, od najkrupnijih, poput onog hoće li Srbija prihvatiti antiustavni i antisrpski francusko-nemački sporazum ili ne, pa do banalnih stvari hoće li biti gej parade u Beogradu ili ne, ili o slučaju dijaloga vlasti i opozicije oko izbornih uslova” – izjavio je predsednik POKS i narodni poslanik, Vojislav Mihailović.

– Srbija je dolaskom Aleksandra Vučića na vlast, potpuno izgubula svoj suverenitet i pretvorila se u zapadnu koloniju do to mere da ne sme da pošalje niti predsednika, niti premijera na sastanak BRIKS od istorijskog značaja, na lični poziv Vladimir Putina. Druge zemlje, koje su čak i članice NATO i kandidati za ulazak u EU, poput Turska, poslale su svoje predsednike poput Taipa Erdogana” – dodao je Mihailović.

Pročitajte još vesti:

Krivična prijava protiv Milene Tabaković zbog skrivanja podataka o kvalitetu vode

Đilas: Hilove izjave dokaz da je na Vučićevom platnom spisku

Vučić: Dolazim da čujem i saslušam narod Malog Zvornika i okolnih mesta

192.rs

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare