Google earth
Grad Novi Sad ponovo je ponudio na prodaju deo prostora nekadašnjeg Rasadnika na Futoškom putu po ceni koja je za više od milion evra manja u odnosu na pre skoro godinu dana, kada prva licitacija nije uspela, saznaje 192.rs.

Sada je početna cena za zemljište površine 10.809 kvadratnih metara, koje se nalazi severno od prodajnog objekta “Lidl”, 745.529.157 dinara, dok je u decembru 2023. godine cena iznosila 870.837.894 dinara.

Novi Sad pre skoro godinu dana nije uspeo da proda ovu parcelu, jer se niko nije prijavio na licitaciju.

Podsetimo, lokacija koja nema adresu i vodi se po katastarskoj parceli K.O. Novi Sad IV 10235/12, a na kojoj se nekada nalazio Rasadnik JKP “Gradsko zelenilo”, prema gradskim urbanističkim planovima predviđena je za gradnju stambenog kompleksa. Kompleks bi sadržao podrum, prizemlje, osam spratova i potkrovlje, ukupne bruto površine 34.589 kvadratnih metara.

Na osnovu istih planova, pre gradnje kompleksa obavezna je izrada urbanističkog projekta.

U javnom oglasu Uprave za građevinsko zemljište i investicije (UGZI) navodi se da parcela ima vodovodnu i kanalizacionu mrežu, deo elektroenergetske mreže i pristup asfaltiranoj saobraćajnici sa istočne strane.

Licitacija će se održati 14. novembra u prostorijama UGZI-a, Stevana Branovačkog 4, s početkom u 11 časova. Učesnici, pored potrebne dokumentacije, moraju uplatiti i garantni iznos od 149.105.831,40 dinara.

192.rs

Pročitajte više vesti

Dvoje stradalo u požaru u Kanjiži

Danas protest u Loznici zbog plana za otvaranje rudnika litijuma i najava blokada

U sudar kod Brankovog mosta 12 povređenih

Pretplata
Obaveštenje
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Nemanja
2 dani pre

Ne daj boze napraviti neki park, samo betoncina