Foto: novi.gradleskovac.org
Istaknuti član SNS, gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, ovih dana je u žiži jer se ne zna da li podnosi ili ne podnosi ostavku. Javno je ostavku obećao pre nego što su mu uhapsili pomoćnika, ako se pokaže da je umešan u korupcionaških afera. Za sada se zna da je ponudio – ali ne u skupštini, već svom stranačkom odboru – koji mu je, naravno, složno rekao – ne, piše N1.

Godinama se mislilo da je u Leskovcu „kmet“ biti lako, ali…

„Prišla sam i videla sam da pričate o Goranu Cvetanoviću, oni ljudi su me uputili. Jutros sam trčala, kaskala, pala sam i nisam mogla da dišem“, rekla je Mira Antić.

U 21. veku i njihovo selo ostalo bez autobusa, prenose mediji.

„Ja sam čula da je on sve toj saprja. Nemoj on da sapira. Ja sam luda i ovakva. Lepo se znamo, zna i on kad me grlio u domu zdravlja. Pre nekolko godine. Obećao mi brda i doline. Neka pušti autobus u selo ili nek me zatvori ili će idemo jedan u grob, jedan u rob“, navodi ona.

Ozbiljan je to problem u leskovačkim selima, potvrđuje nam i novinar Dragan Marinković, ali to je samo deo onoga što „iskrene poštovaoce“ Aleksandra Vučića tera u ruke opozicije, koja sada i u selima počinje da dobija podršku za smenu Cvetanovića.

„Pod pritiskom opozicije da podnese ostavku i sakupljanja svih tih potpisa, on je uradio sledeće: ponudio je ostavku svom gradskom odboru. Ne građanima, već njegovim partijskom kadru koji, naravno, na to nije pristao u tom trenutku“, ističe novinar.

„Mi smo imali priliku da prisustvujemo jednom političkom cirkusu, koji je za sve nas u Leskovcu. Svako od njih je, zamislite, morao da ustane, kaže odakle je – iz kog mesnog odbora ili mesne zajednice i da kaže kako će se sve srušiti, ako Goran Cvetanović podnese ostavku“, ističe Nenad Zdravković iz GG „Za Leskovac zajedno“.

Kako prenosi N1, upućeni tvrde da je zbog sve glasnijih navoda o korupciji, gradonačelniku Leskovca najveći problem, zapravo, poljuljan ugled u partijskoj centrali u Beogradu, te da je sav „cirkus“ zbog toga.

„Ja sam sad pošla kod njega, al’ on će pobegne. Na jedna vrata ulegne, na druga izađe“, rekla je Mira iz Turekovca.

Do kada tako i šta bi sa ostavkom, hteli smo da gradonačelnika pitamo i mi, ali od njega i kabineta, odgovora danas – koliko i autobusa u Turekovcu.

„Dali nam karte, a autobus ne daju. Znači, tepa nas, a da ne plačemo“, navodi ona.

N1.rs

Pročitajte više vesti

Žena izgubila kontrolu, automobil sleteo sa puta i prevrnuo se na krov: Još jedna saobraćajna nezgoda kod Novog Pazara

Požar doveo do teškog stanja na deponiji, ali i među zaposlenima: Direktor Momir Milovanović podneo ostavku

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare