Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport
Predsednik Privremenog organa Fudbalskog kluba Partizan Rasim Ljajić rekao je na konferenciji za štampu da su pred njima mnogi poslovi u klubu.

Najmanje jednom nedeljno će se ovaj privremeni organ sastajati i razmatrati sve probleme koji postoje u funkcionisanju kluba. Spremni smo da se uhvatimo u koštac da izgradimo jedan bolji i uspešniji Partizan. Jako je značajna odluka navijača da se vrate na stadion – rekao je Rasim Ljajić na početku.

Ljajić se potom zahvalio Mijatoviću i Lazoviću.

Oni nisu morali da se prihvate ovog posla, prenosim zahvalnost u ime velike armije navijača.

Predrag Mijatović je rekao da je teško biti Partizanovac u ovoj situaciji.

Ova priča je započeta skoro, nismo ni pretpostavili da ćemo danas biti ovde. Tu smo svesni rada koji nas čeka, napora koji nas čeka da stvorimo nešto novo. Nismo došli da obećavamo, već da radimo. Uhvatićemo se u koštac u svim sferama Partizana. Mnogo je stvari koje treba započeti i raditi. Za to će na trebati vremena. Bio bih najsrećniji da mogu da kažem da imam u torbi čarobni štapić, da udarim i da sve rešimo. Situacija je sasvim drugačija i prilično je realna. Kad neko uđe u nešto novo, pre nego što uđe u to sagleda realno stanje onoga čime se bavi. Mi smo u nekoliko dana dobili neke informacije i još uvek nemamo dovoljno vremena, pa smo pogledali nešto na brzinu. Susreli smo se sa čudnim stvarima i rešavaćemo. Potrebna nam je pozitivna energija i nama i igračima i stručnom štabu, ta energija se crpi od navijača. Trebaju nam navijači, lako je biti partizanovac kad se osvajaju titule, teško je biti u ovakvoj situaciji. Danas sam uzbuđen, ne bih rekao da imam tremu, ali samo posle 30 i nešto godine ovde. Uzbuđen sam pozitivno i sa jako jasnom idejom šta hoćemo da radimo, ali opet moram da tražim vreme. Ne može sve preko noći. Pogotovo u fudbalu.

(Danas)

Pročitajte više vesti

Grobari prekidaju bojkot i vraćaju se na tribinu: Podrška za novu upravu

Zvezda večeras protiv Monaka u trećem kolu Lige šampiona

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare