Foto: Alo/Marko Metlaš
Partizan je posle niza poraza vezao tri pobede, doveo novog trenera i promenio upravu. Čini se da stvari napreduju u taboru crno-belih, pa je tako navijačka grupa koja već dugi period ne dolazi na utakmice rešila da prekine bojkot. Na svojoj zvaničnoj stranici Grobari su izdali saopštenje u kojem navode da će se naći na stadionu u Humskoj i podržati Parni valjak u sledećem meču.

Plamen otpora i vera da je naša borba ispravna i da su promene moguće na kraju se razbuktala kao pravi oganj i pokazala da baklju slobode koja krasi grb Partizana ova generacija navijača sa Južne tribine nosi sa punim pravom. Ovo je naša pobeda, ali ne samo nas, već svakoga ko se u ovoj borbi pridružio, jer bez jedinstva ne bismo uspeli – stoji u saopštenju.

Pružili su podršku privremenoj upravi kluba na čelu sa Rasimom Ljajićem. – Vreme je da se sve to podigne na viši nivo, naša borba se ne zaustavlja. Moramo da pokažemo snagu i jedinstvo, jače nego ikada, da bismo se izborili za suštinske promene. Rukovodstvo privremenog organa neće imati nimalo lak posao, jer se suočavaju sa potpuno devastiranim klubom, ali imaju jasan primer kako treba da se vrati. Bez navijača, bez vraćanja kluba onima od kojih je otet nema dugoročnog rešenja. U tribini će imati iskrenog partnera na putu podizanja kluba iz pepela. Na vama i nama je da našu snagu pokažemo dolaskom na utakmice, da napunimo stadion i da budemo istinska podrška Partizanu – zaključuje se u saopštenju.

Partizan u subotu dočekuje Čukarički u okviru 13. kola Super lige Srbije, a meč je na programu od 15.55 časova. Crno-beli se trenutno nalaze na četvrtoj poziciji, dok je njihov naredni protivnik odmah iza, na petoj.

(B92)

Pročitajte više vesti

Zvezda večeras protiv Monaka u trećem kolu Lige šampiona

Ljajić: Moraćemo da pravimo rezove, nismo došli da budemo popularni, već efikasni

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare