U Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru za danas je zakazano saslušanje Alekse Milojevića, osumnjičenog za ubistvo oca, babe i dede 6. juna u Knjaževcu.

Njegovo saslušanje je zakazano u podne.

Osumnjičeni je nakon hapšenja na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela, ali nije hteo detaljnije da iznese odbranu, jer je, kako je naveo, pod velikim stresom.

Milojević se sumnjiči da je 6. juna u 15.50 časova u porodičnoj kući u Knjaževcu vatrenim oružjem – lovačkim karabinom, lišio života svog oca Predraga (60), dedu Miloša (81) i babu Sarajevku (83).

Karabin je bio u legalnom posedu sada pokojnog Miloša.

Podsetimo, Miloš Milojević (81) njegova supruga Sarajevka (83) i njihov sin Predrag (60) likvidirani su sa po jednim hicem iz lovačke puške ispaljenim u njihove glave. Zbog ovog zločina uhapšen je Predragov dvadesetdovogodišnji sin Aleksa koji je, se sumnjiči da je u njihovoj porodičnoj kući u ulici Branka Cvetkovića u Knjaževcu izvršio trostruko ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva, tela ubijenih prebačena su u niški Zavod za sudsku medicinu radi obdukcije koja je potvrdila saznanja uviđajne ekipe, da su sve troje ubijeni hicem u glavu.

Tanjug

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare