Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da će podneti krivične prijave protiv roditelja učenice koji su osumnjičeni da su napali učiteljicu u OŠ “Sveti Sava”.

Dežurni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu obavešten je o događaju od 13. 06. 2024. godine oko 19.00 časova koji se dogodio u Beogradu, ispred OŠ “Sveti Sava“ na Vračaru kada je učiteljica prijavila da je verbalno i fizički napadnuta od strane dvoje roditelja učenice te škole.

Policijski službenici PS Vračar obavili su razgovor sa oštećenom učiteljicom, kao i sa D. L. i S. L., pribavljeni su lekarski izveštaji o zadobijenim povredama, pa je dežurni tužilac naložio da se, a nakon što policija prikupi ostale potrebne dokaze, snimke kamera video-nadzora i izjava svedoka događaja, protiv roditelja D. L. i S. L. podnese krivična prijava redovnim putem zbog krivičnog dela Nasilničko ponašanje iz čl. 344 Krivičnog zakonika, saopšteno je iz tužilaštva.

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnji neophodne za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju, zaključuje se u saopštenju.

Sindikat radnika u prosveti saopštio je da su učiteljicu pri izlasku iz autobusa, po povratku sa rekreativne nastave sa Kopaonika, fizički i verbalno napali roditelji devojčice.

(RTS)

Pretplata
Obaveštenje
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Lovernj
1 mesec pre

Svi mi znamo ko je ta zena i da od toga nece biti nista dok smo privatna svojina Vucica. Ovo je samo da se zamazu oci javnosti dok se ne slegne, naviknite se na ovo, jer je ovo svakodnevica i tek ce biti. Za to ste glasali sad nemojte da kukate.