Devojka iz Kule koja je novosadskog profesora, političara i biznismena Srđana Egića optužila za silovanje, upoznala ga je preko Fejsbuka.

Kako prenosi izvor blizak istrazi, devojka je na jednoj grupu napisala da traži stan i posao u Novom Sadu, a potom joj se javio Egić, koji se ponudio da joj pomogne.

Oni su se našli u gradu, a on ju je pozvao u svoj stan, pod izgovorom da su lokali puni zbog dana žena. Po njenim rečima, gotovo odmah po ulasku u stan tražio je da vode ljubav, a nakon što je odbila odnos, on je postao nasilan i silovao ju je.

Ona je uspela da se otrgne i uplakana je istrčala na ulicu, gde ju je zatekla devojka koja radi dostavu, a tada je i pozvana policija, koja je Egića lišila slobode. Devojka je nakon saslušanja pregledana kod ginekologa.

Egić bi sutra trebalo da iznese svoju odbranu

Inače, Egićev otac vlasnik je tržnog centra u Novom Sadu, a brat mu je direktor javnog preduzeća Zelenilo i član je vladajuće partije. Optuženi Srđan, takođe je u politici i bivši je član demokratske stranke, a poznat je po nasilničkom ponašanju, njegovoj maćehi pre desetak godina zapaljen je skupoceni terenac.

Srđan je bio direktor dečjeg sela u Sremskoj Kamenici i direktor Slobodne carinske zone u Novom Sadu.

192

Foto: RAS Srbija

Pretplata
Obaveštenje
1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Darko
1 godina pre

Čim mu otac vlasnik tržnog centra znači pun je para kao brod može da jebe koju hoće i on siluje devojku mora da je bolestan u glavu