Foto: Nikola Tomić
Pripadnici crnogorskog Specijalnog policijskog odeljenja (SPO) po nalogu Višeg suda pretresaju tzv. “Ničiju kuću” u elitnom podgoričkom naselju Gorica. Za ovu kuću biznismen Duško Knežević tvrdi da je u vlasništvu bivšeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića.

To je Vijestima potvrdio pravni zastupnik vlasnika te nekretnine, Vlada Ivanovića, advokat Zoran Piperović.

Policija pretresa objekat koji je u vlasništvu Vlada Ivanovića. Sudija Goran Šćepanović je izdao naredbu za prettes, nisam je video, videću za sat i saznati koja krivična dela su u pitanju. Pretresu prisustvuje mlađi kolega Marko Milošević – kazao je on.

Piperović je istakao da taj objekat nije završen, niti useljen, da misli da u njemu sem instalacija nema ništa, te da ne zna što pripadnici Specijalnog policijskog odeljenja tamo mogu tražiti.

Kuća nije završena i zbog toga nije ni uknjižena. Nije ni useljena. U njoj nema nameštaja, samo instalacije. Obezbeđuju je noćni čuvari. Kada se zavši biće uknjižena. Mislim da je Ivanović tu kuću radio za tržište – rekao je on.

Ta kuća dospela je u žižu javnosti nakon što je vlasnik Atlas grupe Duško Knežević 2019. godine izjavio da se gradi za tadašnjeg predsednika Crne Gore Mila Đukanovića, ali da se samo vodi na njegovog prijatelja Ivanovića.

(Nova.rs)

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare