P. Milošević
Priča o porodičnoj drami koja se jutros dogodila na Zvezdari, dobila je nove detalje. Sestra povređene žene, koju je muž ranio sekirom otkrila je bolnu istinu ove porodice.

Ona navodi da su njena sestra i zet živeli skladno, u vanbračnoj zajednici, poslednjih 20 godina. Prema njenim rečima, odnos dvoje ljudi bio je normalan, bez svađa i sukoba, sve do oktobra prošle godine kada su se stvari promenile na gore.

– Tad je pokušao da je udavi. Ona nije htela da ga prijavi zbog dece, što je velika greška. Zet ima problema sa alkoholom, znala sam da je psihički maltretira, ali tuče nije bilo. Međutim, on se uvek “normalno” ponašao kad ja dođem, mada je bio “sirov” i nikad se s njim nije moglo našaliti. Sad ostaje samo da se molimo Bogu da ona preživi. Apelujem i molim sve žene da odmah prijave nasilje, čim partner prvi put digne ruku na njih – izjavila je sestra žrtve.

Podsećamo, do tragedije je došlo kada je, nakon svađe, muž sekirom napao svoju osuprugu. Nesretna žena zadobila je više teških povreda.

Shvativši šta je uradio, muškarac je doneo odluku da sebi oduzme život. Zapomaganje iz porodične kuće čuo je komšija koji je dotrčao i skinuo omču sa vrata napadača. On je potom pozvao policiju.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je supružnike na reanimaciju, a njihovo stanje trenutno nije poznato.

192.rs

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare