Premijer Srbije i predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević čestitao je danas članovima te stranke 16. godišnjicu osnivanja i poručio da jedini program SNS predstavljaju “Srbija i bolji život svih građana”.

“Naš jedini program je Srbija i bolji život svih građana. Uspeli smo da uradimo ono što niko pre nas nije. Radimo i dalje vredno i marljivo za našu Srbiju. Srećnih prvih 16 godina Srpske napredne stranke. Živela Srbija”, napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Srpska napredna stranka osnovana je 21. oktobra 2008. godine.

Vučić čestitao 16 rođendan SNS-u

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je 16. rođendan Srpskoj naprednoj stranci.

– Danas je poseban dan, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka. Svim članovima Stranke, predsedniku Stranke, čestitam rođendan! Živela Srpska napredna stranka, živela Srbija! – napisao je u opisu objave na Instagramu.

Vučić je objavio i video čestitku.

– Danas je poseban dan, 21. oktobar, dan kada je pre 16 godina formirana Srpska napredna stranka. Želim da svim članovima stranke, predsedniku stranke Milošu Vučeviću čestitam rođendan i da im kažem da kao ponosni član te stranke još mnogo toga dobrog očekujem od najveće i najbolje političke organizacije ikada stvorene u Srbiji – poručio je Vučić na snimku.

Kako je rekao, želi da čestitam svim članovima SNS-a na svemu što su uradili.

– I na onome što su odbacili one koji su bili veoma loši, i na onome što će protiv takvih umeti da se bore u budućnosti, ali pre svega na tome što su promenili lice Srbije. Što danas živimo neuporedivo bolje kao građani, što su nam plate i penzije mnogo veće, što smo izgradili mnogo puteva, bolnica, mnogo pruga, škola… Zbog toga što na kraju krajeva dobili investicioni rejting, ali pre svega zbog toga što Srbija danas vodi nezavisnu suverenu i slobodarsku politiku – naveo je Vučić.

Potom se osvrnuo na spoljnu politiku Srbije.

– Srbija se nalazi na svom evropskom putu, ali ne samo da razgovara, već neguje najbliže prijateljske odnose sa svojim prijateljima na istoku – Narodnom Republikom Kinom, Ruskom Federacijom, i svima drugima. Ta politika ide na ponos svim građanima Srbije, a od SNS-a očekujem pobede i ubuduće, da sebe menja, ali da nastavi da menja Srbiju. Ponosni član Srpske napredne stranke – zaključio je Vučić u video-poruci.

Agencije

Pročitajte više vesti

Gradonačelnik Čačka: Blokade puteva su neprihvatljive

Bravo pita Novi Sad: Ko stoji iza donacije polovnih autobusa?

Potpuna obustava rada u školama 1. novembra, od 4. skraćeni časovi

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare