Envato

Republički hidrometeorološki zavod navodi da će u ponedeljak ujutro iznad većeg dela Srbije biti umereno do potpuno oblačno i suvo.

Na krajnjem jugu vedro, a po kotlinama i rečnim dolinama lokalna pojava magle.

Tokom dana očekuje se smanjenje oblačnosti i duži sunčani intervali.

Uveče na severu Srbije, a tokom noći ka utorku i u ostalim krajevima, očekuje se prolazno naoblačenje, ali će se zadržati suvo vreme.

Vetar će biti slab i umeren severni i severozapadni, a na istoku jak. Najniža temperatura biće od 5 do 12, a najviša od 19 do 24 stepena.

U utorak će jutro biti hladno, ponegde uz maglu ili nisku oblačnost. Tokom dana pretežno sunčano. Vetar slab i umeren severni i severozapadni. Najniža temperatura od 4 do 10, a najviša od 19 do 23 stepena.

U sredu, posle hladnog jutra, ponegde sa maglom, očekuje se pretežno sunčano vreme tokom dana. Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni, a krajem dana jugoistočni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 17 do 21 stepen.

Navodi se da jača uticaj visokog vazdušnog pritiska, koji će obezbediti suvo vreme. Narednih dana očekuju se jutarnje magle ponegde, naročito u kotlinama i dolinama reka. Od ponedeljka stiže malo svežiji vazduh iz srednje Evrope. Jutarnje temperature biće od 5 do 12 stepeni, a najviše dnevne od 19 do 24 stepena.

192.rs

Pročitajte više vesti

Lutovac: Ono što su u Crnoj Gori bile litije u Srbiji će biti litijum

Dvogodišnje dete palo sa trećeg sprata zgrade u centru Novog Pazara: Vozilom Hitne pomoći prebačeno u bolnicu, lekari se bore za njegov život (FOTO)(VIDEO)

Kada i gde možete da gledate utakmicu Lige nacija između Španije i Srbije

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare