Screenshot
Stranka slobode i pravde saopštila je da glavna i odgovorna urednica otetog Tanjuga i voditeljka na K1 obučava polaznike SNS akademije mladih lidera.

Kako su naveli, obučava ih „u njihovoj glavnoj aktivnosti vređanja ljudi i laganja o svima koji misle drugačije.“

Ova stranka je dodala da firma “Majo Public”, čija je Joksimović jedna od vlasnica, istovremeno dobija poslove na nameštenim tenderima od državnih firmi kao što su Srbijavoz, Dipos, Auto-moto savez Srbije, AMS Osiguranje, eUprava, Prirodnjački muzej, Telekom…

-Na ovom primeru se jasno vidi kako funkcioniše naprednjačka medijsko-kriminalna hobotnica koja se finansira novcem građana, a osim obuke naprednjaka, služi i za promovisanje Vučićevog režima. To se najbolje vidi u kampanji za litijum i Rio Tinto, koju vodi Joksimovićeva u svojim emisijama. Sada je potpuno jasno da pitanja koja nekadašnja novinarka postavlja predstavnicima vlasti nisu u funkciji informisanja, već služe režimskoj propagandi – navodi SSP.

Ova stranka dodaje da će građani znati da se nešto u Srbiji promenilo kada se gospođa Joksimović izvini svojim gledaocima i javnosti zbog zloupotrebe profesije i širenja laži, te kada nezavisnim istražnim organima objasni kako je i s kim iz SNS-a njena firma pravila ove prljave medijske dilove.

192.rs

Pročitajte više vesti

Đedović Handanović nakon glasanja o litijumu: Opozicija “jasno i glasno” pozvala na nerede

Putne novosti 192.rs: Lančani na autoputu kod skretanja za opštinu Novi Beograd, patrole u Šapcu, Bogutovcu…

Izmene u saobraćaju zbog “Trke kroz Srbiju” od petka 11.oktobra do nedelje 13.oktobra

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare