Foto: Shutterstock/KSCHiLI
Na sajtu kompanije NEPI Rockcastle 9. oktobra objavljeno obaveštenje o završetku prodaje Tržnog centra “Promenada” u Novom sadu.

Akcionari su obavešteni da je prodaja uspešno završena 7. oktobra 2024. godine, u skladu sa uslovima ugovora, i da je konačan novčani prihod u iznosu od 177 miliona evra isplaćen – navodi se u obaveštenju na sajtu kompanije.

NEPI Rockcastle je još u julu saopštio da je potpisao obavezujući ugovor da svoju ćerku firmu NE Property N.V, u čijem je vlasništvu i TC “Promenada”, proda kompaniji CEE BIG BV, sada je ta prodaja finalizovana, sudeći prema poslednjim promenama u Agenciji za privredne registre.

Kako se može videti u APR-u, kao vlasnik 100 odsto udela i Nepi Real Estate Project One navodi se kompanija Boardwalk Center iz Beograda. No, kada se pogleda stvarno vlasništvo ove kompanije, vidi se da je ono u Amsterdamu, odnosno da je reč o kompaniji CEE BIG BV.

Promena vlasničke strukture u “NEPI Real Estate Project One” zabeležena je u bazi Agencije za privredne registre u ponedeljak, 7. oktobra.

(021)

Pročitajte više vesti

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare