Envato
Grad Novi Sad je raspisao javnu nabavku kako bi se među decom nižih razreda obavila promocija i biciklistička obuka u vrednosti od 833.000 dinara, s tim da sve bude završeno do 25. novembra, saznaje 192.rs.

Ovaj tender je raspisan krajem septembra, a rok za dostavljanje ponuda je 15. oktobar, tako da će, ako neko prođe na javnoj nabavci, imati tek oko mesec dana da organizuje događaj pod nazivom “Biciklom do škole”.

Kako se 192.rs uverio uvidom u dokumentaciju, Grad Novi Sad od ponuđača traži da događaj organizuje na lokaciji koju sam odabere, a događaj će obuhvatiti edukativne radionice i praktične biciklističke obuke za decu uzrasta od 7 do 12 godina. Ponuđač je u obavezi i da o tome obavesti 10 osnovnih škola.

Iako Grad traži da ponuđač sam odredi lokaciju, ipak zahteva da se program sprovede na posebnom poligonu, koji je izgrađen od drveta i ima najmanje 10 prepreka.

– Poligon mora biti dizajniran tako da deci pruži priliku da savladaju niz pažljivo odabranih prepreka, uključujući pump stazu, klackalicu, limbo tunel i “rock garden”, koje simuliraju stvarne saobraćajne situacije. Kapacitet poligona mora biti takav da primi do 200 dece u periodu od dva sata – navodi Uprava za saobraćaj.

Takođe, očekuje se da firma koja dobije posao ima iskustvo u ovom poslu i reference, kao i tehničku opremljenost.

– Izvođač mora obezbediti bicikle, guralice, kacige i svetleće prsluke za sve učesnike poligona. Izvođač je obavezan da organizuje promociju kampanje putem lokalnih medija (televizije, radija) i društvenih mreža, kako bi se javnost informisala o ciljevima i rezultatima kampanje – stoji u specifikaciji tendera čija je vrednost preko 830.000 dinara.

192.rs

Pročitajte više vesti

FOTO: U selu Pakovraće kod Čačka se cisterna zapalila i uletela ljudima u dvorište

Ramuš Haradinaj: Kurti je bio srpski špijun

Javne ličnosti više ne bi smele da reklamiraju kladionice

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare