Foto: MUP
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Kruševcu, intenzivnim operativnim radom, pronašli su laboratoriju za uzgoj marihuane i uhapsili M. P. (34), D. P. (58) i I. S. (40) iz Kruševca zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je pretresom podrumskih prostorija koje su koristili M. P. i I. S. pronašla oko 1.000 stabljika kanabisa visine od 70 centimetara do jednog metra, kao i kompletnu opremu za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

Foto: MUP

U stanu M. P. nađena je manja količina kokaina, dok je u pretresu stana D. P. zaplenjeno više od 1,7 kilograma marihuane i pištolj koji je držao bez odobrenja, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičenima je, po nalogu višeg javnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužilaštvu, navodi se u saopštenju policije.

192.rs

Pročitajte više vesti

Saradnik Lalić odgovara Miljkoviću: „Nisam hteo da me prodaš kao ‘teleću plećku’ Zviceru“

Predsednica Gojković na otvaranju 55. po redu Međunarodnog sajma lova i ribolova „Lorist“ i Sajma ekologije

 

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare