Mlađi vodnik u Vojsci Srbije M.V. (54), koji je navodno borbenim oklopnim vozilom “pasars” prešao u suprotnu traku kod Raške i bukvalno pregazio automobil “ford” u kome je poginulo pet osoba, dao je iskaz na saslušanju u tužilaštvu u Kraljevu!

Osumnjičeni je nakon jezive nesreće najpre priveden u policiju u Kraljevu, međutim, tamo je prema nezvaničnim saznanjima Informera u prisustvu branioca odlučio da se brani ćutanjem, ali onda je nakon isteka zadržavanja od 48 sati sproveden u tužilaštvo u Kraljevu gde je dao iskaz.

– Nakon nezgode bio je u potpunom šoku i policajcima ništa nije rekao o jezivoj nesreći, ali je potom kod tužioca kratko progovorio. Rekao je između ostalog da mu je uoči sudara pozlilo i da se ničeg posle toga ne seća – rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

Sledi veštačenje vozila, ali i sve ostalo što je neophodno za istragu.

– Bitno je da se utvrdi tačan uzrok jezive nesreće. Pet osoba je izgubilo život, a da tragedija bude još veća, ugašena je jedna cela porodica. Troje dece je nastradalo – podseća izvor.

Vojno vozilo je 21. septembra oko 13 sati, podsetimo, izletelo u levu traku kod Raške i tom prilikom bukvalno prešlo preko automobila marke “ford”. Na mestu je poginulo troje male dece i njihov otac Danijel Lazović (33). Takođe je poginula i njihova komšinica Dijana Kutlačić (27) koja je bila u automobilu. Jedino je preživela majka dece Mirjana.

Telegraf.rs

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare