Direktor i vlasnik kompanije Konvar o čijem sumnjivo stečenom novcu i nezavršenim radovima smo već mnogo puta pisali, ponovo je u žiži javnosti.

Nakon pokušaja da Beograđane zbog svoje pohlepe ostavi bez grejanja, i nakon otvaranja rupa na putu u koje su upadali automobili nedužnih građana, te nakon što je  “gospodin” direktor Nenad Pavlović odlučio da sleće helikopterom na glavu komšijama u Pinosavi, ovaj put na njegovoj listi maltretiranih građana našli su se i građani Grocke i Kaluđerice čije puteve je devastirao, stalno obećavajući da će iste popraviti.

Građani Opštine Grocka, koja uzgred ćuti na žalbe istih tih građana, poručuju glasno, “More Nenade ne ori drumove”

Po hiljaditi put pitamo nadležne dokle?! Dokle će varilac sa sumnjivim milionima na računu da maltretira obične građane, gde je “podmazao” da se i mi organizujemo i skupimo taj novac pa da i mi “podmažemo” nekog političara ili nekog kuma da nam više reši taj put, da budemo dostojni veka u kom živimo. Uostalom kako neko ko je poleteo toliko visoko iz svog helikoptera i može da vidi obične građane kakav je i sam nekada bio, pre nego što mu je kašika upala u politički med

A evo šta ti obični građani imaju da kažu o kompaniji, šta mislite koliko bi zvezdica ova društveno neodgovorna kompanija dobila na Google recenzijama, ili bi i tu morala da radi armija botova da popravi ocenu ove “ugledne” firme.

– Haos na smederevskom putu, firma Konvar se iživljava nad celom opštinom Grocka više od mesec dana ne popravljaju krater na putu, noću se naleće i ozbiljne štete nastaju na vozilima, da li je moguće da im niko ništa ne može, ljudi po 6-7 puta kopaju istu rupu da zavare toplovod i to opet posle 15 dana procuri i tako već cele 2 godine. Uništili su celu stranu puta prema Beogradu od Kaludjerice do Malog Mokrog Luga – kaže besan građanin.

Mi se pitamo o čijem trošku radiš Nenade?!

B.Đ.

Pročitajte više vesti

KOMŠIJA IZ PAKLA JAČI OD DRŽAVE: Nenad iz Pinosave preti, uzurpira prostor i uznemirava žitelje Pinosave, KOMŠIJE MOLE ZA POMOĆ!

OVO SU NAJPLAĆENIJI POSLOVI U SRBIJI: Varilac Nenad iz Pinosave uz malo uštede kupio helikopter.

 

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare