Posle dva mandata koliko je bio na čelu opštine Inđija, Vladimir Gak je na Skupštini Privredne komore Vojvodine izabran za predsednika te institucije.

Prilikom imenovanja, naglasio je da će nastaviti da radi u službi privrede.

“Posebnu pažnju posvetićemo ženskom preduzetništvu, jer je to jedan od segmenata privrede koji se posebno razvija u poslednjim godinama. U poslednjih 20 godina u AP Vojvodini uloženo je preko 11 milijardi evra stranih investicija. Nastavićemo da kreiramo kvalitetan privredni ambijent za strane investitore, ali i da podstičemo domaću privredu. Zajednički možemo da unapredimo sve mehanizme funkcionisanja, koji će pomoći razvoju privrede i Privredna komora Vojvodine će vam biti na raspolaganju”, istakao je Gak.

Na sednici je doneta i odluka da Boško Vučurević, dosadašnji predsednik PKV, u narednom periodu obavlja dužnost potpredsednika PKV.

Prisutnima se obratila i potpredsednica Pokrajinske vlade Sandra Božić, koja je istakla značaj saradnje Privredne komore i Pokrajinske vlade, dodajući da će u budućnosti partnerski odnosi i sinergija institucija biti temelj ka unapređenju privrednog ambijenta.

021.rs

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare