Juče kasno popodne na putu Sombor – Bezdan D. M. (13) iz Bezdana nastradao od povreda koje mu je, kako se sumnja, naneo A.G. (22) iz Bezdana , kada je na njega naleteo „fiat puntom“ koji je vozio pod dejstvom alkohola.

Prema rečima našeg sagovornika bliskog istrazi, i otac i sin preminuli su usled povreda koje su zadobili u saobraćajoj nezgodi.

Prema njegovim rečima, D. M. je nastradao na kolskom ulazu ispred svoje kuće.

Osumnjičeni se za sada tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja koje je u nadležnosti osnovnog tužilaštva, ali će od rezultata analize njegove krvi zavisiti da li će delo biti prekvalifikovano i da li će predmet biti prosleđen u nadležnost Višem javnom tužilaštvu u Somboru. Takođe, u obzir će se uzeti i činjenica da je A. G. posle izvršenog krivičnog dela pobegao sa mesta nesreće.

– Možda najinteresantniji podatak jeste taj što je osumnjičeni A. G. nakon nesreće zaustavio taksi i od vozača tražio da ga vozi kod jednog od najpoznatijih somborskih advokata. Istražni organi veruju da je se on predao nakon konsultacija sa tim advokatom i da ga je on savetovao da se brani tvrdnjama da je pio nakon nesreće – navodi naš sagovornik.

Prema nezvaničnim saznanjima, osumnjičeni će sutra biti priveden na saslušanje u nadležno tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare