Foto: Grad Jagodina

Veliki broj mališana u društvu svojih roditelja radosno je trčkaralo gradskim trgom u Jagodini ovog vikenda. Njihovu pažnju i oduševljenje izazvao je bogat program manifestacije „Dan porodice”, u organizaciji Kulturnog centra, a pod pokroviteljstvom grada.

Grad Jagodina godinama posvećuje pažnju negi porodice i porodičnim vrednostima, pa je, u skladu sa tim, održana i ova manifestacija. Saobraćaj je bio zatvoren. Dečja graja orila se centrom, a mališani su posebno uživali u tačkama lokalne plesne grupe, zabavi koju su upriličili animatori, kao i poseti i nastupu muzičarke Leontine Pat. Posebnu tačku pripremili su i izveli mališani iz jagodinskih vrtića. Ogromni baloni, muzika i nastupi mamili su osmehe, a za sve prisutne bilo je pripremljeno i posluženje.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Kulturni centar Jagodina (@kulturni_centar_jagodina)

‒ Veliki broj mališana zajedno sa svojim članovima porodice jedva je dočekao ovo nedeljno popodne skrojeno baš po njihovom ukusu, jer…šta decu najviše raduje? Kada đuskaju uz vanvremenske hitove plesne škole „DC Team”, kada ih animiramo bez mobilnih telefona i pametnih uređaja, kada zajedno sa njima igramo i pevušimo pesme prilagođene njihovom uzrastu, kada zajedno sa svojim drugarima iz vrtića imaju svoj prvi mali javni nastup obučeni tako da bi im svaka vila, princeza i princ pozavideli, kada vide šarenog klovna i prave, pravcate džinove Haos animatora, kada divna Leontina dođe u njihov grad, izmami im osmehe, oraspoloži ih i kada im svi oni zajedno ovaj prolećni dan učine nezaboravnim ‒ poručili su organizatori.

(Politika)

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare