Foto: Simon Stacpoole/Offside/Offside via Getty Images
Golman Mančester Sitija, Ederson, primio je mnoštvo poruka od navijača Arsenala sinoć nakon što su se Tobdžije nekako “dokopale” njegovog broja telefona. 

Edersonov tim, sinoć je pobedio Totenhem rezultatom 2:0 i ovom pobedom zauzeo prvo mesto u Premijer Ligi, prestigavši upravo Arsenal.

Mreža brazilca, ostala je netaknuta u meču, ali je golman građana morao da izađe u 69. minutu zbog sudara glava sa Kristijanom Romerom, štoperom Totenhema.

Utorak veče donelo je jednu neobičnu situaciju gde su navijači Arsenala navijali za svog najljućeg rivala Totenhem, jer bi u slučaju nerešenog rezultata ili pobede Pevaca njihov tim ostao prvi na tabeli uz još jednu utakmicu do kraja takmičenja. Pojedini navijači su otuda želeli da isprovociraju Edersona ne bi li “popustio” na meču sa Totenhemom.

Jedna od poruka koja je pristigla glasila je – Nemoj da si primio neku “frljoku”. Napred Arsenal! Drugi su pak iznosili ponude – Zdravo, prelepi brazilski bože. Koliko za dobru noć večeras?

Pojedini navijači su iskoristili priliku da se našale sa golmanom Sitija pa su mu samo poručili da promeni broj telefona. Brazilskom golmanu nije zasmetala ova šala pa je podelio skrinšot svog inboxa gde se vide pristigle poruke, uz komentar – “neko je podelio moj broj, pa sam dobio neke zanimljive poruke”.

Skrinšot

Ko će biti novi šampion Engleske znaće se u nedelju kada će Mančester Siti dočekati Vest Hem a Arsenal ekipu Evertona. Ukoliko Siti pobedi, postaće šampion Engleske po 10. put.

(192.rs)

Pretplata
Obaveštenje
0 Komentari
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare